Tätä syötiin meidän tupareissa ja se oli hitti. Uskomattominta tässä kakussa oli se, että se maistui myös seuraavana aamuna. Wappuna tein kakkua piknikille, mutta käytin Digestiveja, eikä siitä tullut yhtä hyvää.


Mustikkajuustokakku (12 annosta)
Pohja:
1/2 pkt LU Bastogne keksejä
25g voita
Täyte:
4 liivatelehteä
2munaa
1/2dl sokeria
1prk kuohukermaa
1pkt tuorejuustoa
1prk rahkaa
Päällinen:
5dl mustikoita (tai muita marjoja/hedelmiä)
kiille hyytelösokerista

Murskaa keksit ja sekoita voisula joukkoon. Taputtele irtovuoan pohjalle. Tee sen jälkeen täyte. Laita liivatteet likoamaan, vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, vatkaa kerma vaahdoksi, lisää kermaan tuorejuusto ja rahka. Liuota liivatteet kuuman maitotilkan joukkoon ja kaada se kerman sekaan koko ajan sekoittaen. Sekoita vaahdot keskenään ja kaada keksipohjan päälle. Anna hyytyä kylmässä hetken aikaa ja lisää sen jälkeen mustikat ja valele päälle kiille paketin ohjeen mukaan.

Arviointi: *****
Mahtavuutta.