Näiden tekeminen on helppoa, vaikka nimestä voisi päätellä muuta. Löysin ohjeen muffinssikirjastani (tai Teikun muffinssikirja se taitaa oikeastaan olla).

Lime-Valkosuklaatäytteiset Mudcakemuffinssit (normaalikokoisia 15kpl ja minikokoisia 30-40kpl)
2 munaa
3dl sokeria
1/2tl suolaa
3rkl kaakaojauhetta
1rkl vaniljasokeria
1/2tl leivinjauhetta
2dl vehnäjauhoja
100g sulatettua margariinia

Täyte:
1prk Valion Lime-Valkosuklaa rahkaa
1 limen mehu

Koristelu:
4 palaa valkosuklaata
2 limen raastettu kuori

Sekoita lastan avulla sokeri ja munat. Lisää muut aineet margariinia lukuunottamatta. Sekoita, lisää sulatettu margariini ja sekoita tasaiseksi lastan avulla. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 170asteisessa uunissa 20min. Anna muffinssien jäähtyä ja tee sillä välillä täyte ja koristeet. Pese limet astianpesuaineen kanssa hyvin. Raasta valkosuklaa ja limen kuori (kuori kannattaa raastaa ennen mehun puristusta). Purista rahkan joukkoon lime ja sekoita. Jaa täyte jäähtyneiden muffinssien päälle.

Arviointi: *****
Ei vatkausta! Täytteen voi tehdä myös itse raastamalla valkosuklaata ja limen kuorta ja sekoittamalla sen mascarponeen. Normaalikokoisiin menee enemmän täytettä, joten mikäli pitää täytteestä yhtä paljon kuin minä niin kannattaa ehkä varata kaksi purkkia rahkaa. Minä käytin tehokasta työaikaa näiden takia 30min, joten hyvin nopeaa ja helppoa. Jos limejä jää yli niin niistä saa tehtyä mainiosti caipirinhan.