Täällä residenssissä on ihan kamala keittiö - kiitos paikallisten 17-vuotiaiden asukkaiden. Jos haluaa tehdä ruokaa, niin se on aloitettava pesemällä uudestaan astiat, jotka ovat limaisia ja rasvaisia. Argentiinalaiset nuoret eivät osaa pestä astioita. Ikävöin omaa keittiötä ja keittiövälineitä.

.....................................

Eilen tein pitkästä aikaa jotain kattilassa. Keitin parsaa illalliseksi. Se kyllä maistui todella hyvälle ja mietinkin, että miksi en useammin tee sitä tai kukkakaalia. Muistan, että äiti teki usein iltapalaksi mikrossa jompaa kumpaa meille, kun olimme pieniä. Voita vaan päälle ja nams.

.....................................

Nyt ymmärrän vihdoin opiskelijoita, jotka lämmittävät vain mikropizzoja. Äsken tein nimittäin illalliseksi itselleni hodarin mikrossa ja söin jämät kahvilasta ostetusta salaatista.

......................................

Noora lupasi tehdä tänään meille lettuja. Hassua, koska yleensä minä olen se, joka tekee toisille ruokaa. Niin ne vaan asiat kääntyy päälaelleen tällä puolella maapalloa.

......................................

Mun tekee mieli muuten ihan kauheasti pullaa - sellaista kunnollista SUOMALAISTA PULLAA, jossa on sopivasti sokeria ja voita.

......................................

Perunamuusi ja lihapullatkin toimisivat. Niitä voi kylläkin tehdä täälläkin, jos vaan jaksaisi. Helpompi kuitenkin mennä vaan syömään naudan sisäfilepihvi muusilla viereiseen ravintolaan.

......................................

Ja vielä viimeiseksi. Blogi mun matkustelusta löytyy edelleen soitteesta http://mahamaailmalla.vuodatus.net/