Täällä vaihdossa ei ruoan tekeminen ole kovin helppoa. Minulla on jo nyt ikävä omaa keittiötäni ja omia väineitä. Kun kokkaa kuudelle hengelle eikä käytössä ole uunia ja ruoan pitäisi olla nopeasti valmista, niin se tuo haasteita. Varsinkin kun käytössä on vain yksi kattila ja yksi paistinpannu ja lieden lämpeneminen kestää 15minuuttia. Argentiinalaiset syövät Salsa Golf nimistä kastiketta, joka on tehty majoneesista ja ketsupista - toimii.


Argentiinalaista opiskelijaruokaa

Samassa asuntolassa asustavat ranskalaiset tekivät parina päivänä niin hyvän tuoksuisia paistettuja perunoita, että meidänkin piti kokeilla niitä myös. Perunat siis vaan raakana pannuun ja lisäksi öljyä ja suolaa. Perunoiden kypsyminen kesti noin puoli tuntia, sillä meidän paistinpannuissa ei tietenkään ole kansia. Lisäksi teimme hyväksi havaittua paprika-salami-sipuli-juustomunakasta. Opin ensimmäisen kerran jälkeen, että jos siitä tekee kokkelin tapaista, niin ei tarvitse odottaa 15min sen kypsymistä.


Perunankuorimaveitseä meillä ei tietenkään ole.

P.S. Otetaan vastaan ehdotuksia mitä voi tehdä nopeasti kuudelle hengelle yhdellä paistinpannulla ja yhdellä kattilalla ilman kuorimaveitseä.