Tätä on yleensä aina Puistobluesissa backstagella tarjolla. Tänä vuonna unohdin ottaa tätä kotiin mukaan, joten täytyi tehdä sitä kotona.

1247741854_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kasvisgratiini (4-8:lle riippuen onko lisuke vai pääruoka)
1 parsakaali
1 kukkakaali
4 porkkanaa
5dl vettä
1 kasvisliemikuutio
vajaa paketti Koskenlaskijaa (taisi meinaa eksyä omaan suuhun osa)
2-3rkl maizenaa
100g juustoraastetta
(mausteita oman maun mukaan)

Keitä porkkanan ja kukkakaalin paloja vedessä 5-10min, minkä jälkeen laita ne ja parsakaalin palat uunivuokaan. Laita vesi kiehumaan, lisää liemikuutio ja sulatejuusto. Keitä niin kauan kunnes sulatejuusto on kokonaan sulanut. Lisää maizenaa sen verran että seoksesta tulee paksu. Kaada seos kasvisten päälle ja ripottele viimeiseksi juustoraaste. Anna paistua uunissa 175asteisessa uunissa kunnes pinta on kauniin ruskea (noin 40min).

Arviointi: ***
Joku tästä jäi puuttumaan tai sitten toisen tekemänä kaikki maistuu aina paremmalta.