Jussi kysyi syödessään tätä ruokaa: "Onko mitään eroottisempaa kuin possu käärittynä possuun?" Eroottisuudesta en tiedä, mutta hyvin tämä kaikille upposi. Lisäkkeenä oli valkosipuliperunoita ja tavallinen vihreäsalaatti.

Possun sisäfilee Pekonikääreellä (4:lle)
700g possun sisäfilettä
1pkt pekonia
pippuria

Leikkaa sisäfilee annospaloihin, kääri niiden ympärille pari siivua pekonia ja ripottele mustapippuria päälle. Paista uunivuoassa 225asteessa 20min (en yhtään muista kuinka kauan pidin niitä uunissa, joten tarkastakaa kypsyys).

Arviointi: ****
Ohjeessa oli salviaa ja laitoin sitä hieman, mutta en huomannut minkäänlaista makua siitä tulevan, joten jätin sen pois. Laitoin salvian lehtiä pekonin alle - en tiedä olisiko maku tullut paremmin esille, jos salvian lehdet olisi laitettu vasta tarjoiluvaiheessa.