Milanossa on suosittua käydä iltaisin kuuden jälkeen aperitivoilla. Aperitivojen idea on, että kun ostaa minkä tahansa cocktailin niin sen kanssa saa syödä buffetista erilaisia ruokia. Kävimme tietenkin kokeilemassa...

2083681.jpg
Minä pyysin baarimikkoa tekemään jonkun tyttömäisen drinkin ja sain itselleni cocktailin, jossa oli Camparia, Martinia ja kuohuviiniä. Ihan kamalaa siis. Poikien drinkit eivät paljoa parempia ollut. Ruoka oli mautonta ja pahaa. Kävimme paikassa nimeltä Bar Magenta (corso Magentan ja via Carduccin kulmassa), josta puhuttiin monessa paikassa ja mm. Helena Petäistö oli kirjoittanut paikasta kirjassaan Aamiainen Cocon kanssa. Myöhemmin matkalla näin toisen paikan, jossa ruoka näytti paljon paljon paremmalta. Kannattaa ehkä käydä kuitenkin katsastamassa tämä erikoisuus, jos Milanoon sattuu eksymään. Älkää kuitenkaan bar Magentaan eksykö.

Myöhemmin illalla jalkapallopelin (Siena vs AC Milan) jälkeen pojat halusivat iltapalaa ja käytiin hotellin vieressä olevassa kauheassa baarissa, josta pojat sai kinkkusämpylät ja oluet. Hintaa tälle tuli 9€ nenää kohti. Ei siis ollut halpaa kuin saippua. leivät olivat kuitenkin kuulemma hyvät ja olut kylmää.

2083711.jpg

Jäätelöstä täytyy tähän loppuun sanoa, että olin tosi pettynyt jäätelöön Milanossa. Roomassa se oli aivan mahtavaa, mutta Milanossa vain keskinkertaista. Ehkä asiaan myös vaikutti kylmä sää, mutta en usko sen johtuvan pelkästään siitä.