Lontoossa oli monessa paikassa Ben's Cookie nimisiä pieniä kahviloita, jotka toimivat samalla periaatteella kuin Suomessa Arnold's Donitsi paikat. Ainoa eroavaisuus on että Arnold'sista saa donitsejä Ja Ben'siltä valtavia keksejä. Otimme kahden keksin väliin jäätelöä: Keksi1 TuplaSuklaa - Jäätelö MinttuSuklaa - Keksi2 MaacadimiapähkinäValkosuklaa. Periaate siis oli sama kuin Valion Buffet jäätelöissä. Ainoastaan tässä kaikkea oli tuplamäärä ja lisänä isoja paloja suklaata.Voitte siis arvata että oli aika namukkaa.

1995746.jpg
Jenny ja Ben's Cookie ennen kuin keksit puristettiin yhteen.

Pidän paljon jugurtista ja syön sitä kotonakin paljon. Ulkomailla minun täytyy saada maistella kaikenlaisia uusia jugurtteja. Sen lisäksi minulla on pelko että saan osteoporoosin, joten ulkomailla jugurtti on yleensä ainoa asia, mistä saan kalsiumia.
Käytiin Jennyn kanssa Tescossa ostoksilla. Tesco on niin kuin Suomessa Prisma, mutta ero on siinä, että Tescoja löytyy ympäri maailmaa. Muistan käyneeni Thaimaassakin eräässä sellaisessa.
1995749.jpg
Sitruunatahna ja mansikkakerma jugurtit, edessä on Boysenmarjoja ja Granaattiomenaa. Boysenmarjat oli aivan ihania, mutta granaattimomena oli vain periaatteessa vähän happaman makuista siemen mössöä. Jennyä huvitti matkan aikana minun ruoan kuvaaminen blogiini ja tämän kuvan hän on laittanut facebookin ja kuvatekstinä on:
"I don't know when she took this, but it was within the last hour and I havn't left the room.....stealth Sanna, SUPER stealth...you ARE the James Bond of Food Bloggin Photography ;)"