Kaikille tuttu kebab-ravintoloiden suosikki... Piti kokeilla itse, kun ohje oli niin helppo. Reseptin löysin googlettamalla kotikokki.net sivustolta. Näitä voi syödä vaikka kebablastujen (kaupan pakasteallas) tai falafelien kanssa. Täytteeksi paljon salaattia ja kastikkeita maun mukaan. Hyviä ja helppoja kastikevaihtoehtoja ovat kaupan valmis chilikastike ja dippikastike, jonka maun voi valita monesta vaihtoehdosta oman maun mukaan.

Pita-leipä (6:lle)
3dl vettä
2tl sokeria
1tl suolaa
n.6dl vehnäjauhoja
2tl kuivahiivaa
3rkl öljyä

Tee taikina kuten mikä tahansa leipätaikina. Anna kohota. Jaa taikina kuuteen yhtä suureen osaan ja tee niistä isoja ohuita leipiä. Anna kohota hetki ja paista sen jälkeen uunissa 250asteessa 5minuuttia, kunnes leivät ovat saaneet väriä.

Arviointi: ***
Leipien pitäisi kohota taskullisiksi (älä siis tee niihin haarukalla reikiä) korkeassa lämpötilassa. Minulla tämä ei onnistunut kuin yhden leivän kohdalla (saattaa johtua siitä etten kohottanut niitä ennen uuniin laittoa).