Olin muutaman päivän Lontoossa ja niiden päivien aikana piti tietenkin syödä kaikkea mahdollista, mitä tuli mieleen. Nyt olen ollut pari päivää Suomessa ja mun on tehnyt mieli vain omenaa ja porkkanaa.

Illallinen
1965594.jpg
Ekana iltana käytiin pubissa syömässä. Minä otin itselleni Fish&Chipsin ja juomana oli Bulmers omenasiideriä. Annos oli valtava ja herneitä oli vähintään pakastepussillinen - tämä olikin viimeinen kerta reissuni aikana kun näin lautasellani jotain vihreää. Annos oli tosi täyttävä enkä jaksanut syödä kaikkea. Omenasiideri oli paljon paremman makuista kuin Suomessa. Koitin myöhemmin myös Bulmersin päärynäsiideriä ja jotain luomu omenasiideriä, mutta ne eivät olleet lähellekään yhtä hyviä. Lisänä meillä oli nachoja ja Jenny söi Ceasar salaattia.

Iltapäivätee
1965616.jpg
1965621.jpg
Iltapäivätee oli ihana. Ylhäällä näkyy menu. 21,99£ oli halpa kahdelta sillä useimmissa paikoissa yhden henkilön hinta oli 20-30£. Kaikki muu oli hyvää paitsi hedelmäkakku, joka oli niin makeaa etten pystynyt syödä sitä. Jenny väitti, että jos siihen laittaa voita päälle niin se vie makeuden pois. Koitin tätä, mutta ei auttanut... =D

Aamupala
1965654.jpg
1965660.jpg
Englantilainen aamupala oli NAMIA! Kaikessa rasvaisuudessaan aivan loistava. Makkara oli ainoastaan ällöttävää. Siinä oli jotain yrttejä mukana ja koostumus ei ollut minun mieleeni. Suomalaiset makkarat on ihan parhaita. Jälkiruoaksi meillä oli vohveleita ja jäätelöä. Kävimme aamupalastamassa paikassa nimeltä Copa of Oxford, joka oli Oxfordissa pääkadulla. Kaikki meni muuten hyvin paitsi jälkiruokia tilattaessamme niiltä ei löytynyt mitään muuta kuin jäätelöä ja vohveleita, jotka maistuivat ihan kaupasta ostetuilta ja varmaan olivatkin sitä. Söimme Jennyn kanssa puoliksi annokset ja ne olivat ihan riittävät.