Omenoita on tänä vuonna joka paikassa kauheasti. Tyttöjen kaa tehtiin jälkkäriksi tällaista. Idean sain Marien ruokablogista, missä hän oli tehnyt hyydykekakun samoja aineksia käyttäen. Hyydykekakkua en voinut tehdä, koska irtovuokani on lainassa, joten varioin siitä tämän herkun.

Omena-Kaneli Rahka (4:lle)
1prk Valion omena-kaneli rahkaa
1prk vispikermaa
2 omenaa
omenahilloa muan mukaan
1/2tl kanelia

kaurakeksejä
karamellisoituja pähkinöitä (sokeria, 1-2tl voita, pähkinöitä)
omenahilloa

Raasta omena raasteeksi. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää siihen muut aineet. Sulata sokeria pannulla voin kanssa ja lisää pähkinät. Paista pähkinöitä hetki ja laita ne leivinpaperin päälle jäähtymään. Täytä annoskulho vuorotellen rahkalla, murskatuilla kekseillä, omenahillolla ja koristele annos pähkinöillä.

Arviointi: ****
Nopeaa tehdä. Tämä ei tietenkään ole yhtä juhlava kuin kakku, mutta tällein kavereiden kanssa epävirallisessa tilanteessa käy hyvin.