Nämä ovat todella herkkua. Loppuivat taas kesken, kun tein näitä illanviettoon.
Pesto Patongit (4kpl)
5dl vettä
1tl suolaa
1tl sokeria
1pss kuivahiivaa
(10dl) sopivasti jauhoja
1/2dl öljyä
250g juustoraastetta
1prk punaista tai vihreää pestoa
Tee taikina, kuten tekisit sämpylätaikinan, anna kohota. Leikkaa taikina neljään osaan ja kauli se levyksi. Sivele levy pestolla ja ripottele päälle juustoa, kieritä levy patongin muotoiseksi, kuten tekisit korvapuusteille. Paista uunissa 200asteessa 20min tai kunnes patongit ovat kauniin värisiä.
Arviointi: *****
Kokeilin ensimmäistä kertaa punasiat pestoa ja se maistui jopa paremmalta kuin vihreä pesto. Lopputulos oli pitsamainen. Nämä ovat hyvin käteviä, koska ei tarvitse erikseen olla levitettä leiville.
perjantai, 2. toukokuu 2008
Kommentit