Ennen en ole pitänyt makkarasta kovinkaan paljon, mutta muutama kesä sitten opin sitä syömään, kun meillä oli vaihto-oppilas käymässä Californiasta ja hän halusi koko ajan vain syödä grillimakkaraa. Ivania haastateltiin lehteen ja ensimmäinen suomalainen lause, mitä hänelle tuli mieleen oli "Syön makkaraa elääkseni."

1351272.jpg

Uunimakkara (4:lle)
1lenkki HK:n Sinistä tai Atrian Punaista (sanoisin, että Punainen on parempaa)
muutama pala juustoa

Tee viillot makkaraan ja työnnä juuston palat niihin, paista uunissa 200asteessa 20min.

Vampyyrimuusi (4:lle)
6 perunaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
maitoa
voita
suolaa

Tee perunamuusi normaaliin tapaan ja sekoita siihen pehmeäksi paistetut sipulit.

Arviointi: ****
Itselläni kävi pienoinen moka ja laitoin kokonaisen yksikyntisen valkosipulin. Se vastaa varmaankin 4-5 normaalia kynttä. Koko asunto haisi siis valkosipulille ja muusi oli "hieman" vahvan makuista. 2 kynttä riittää siis mainiosti.