Kaloreita en tässä ruoassa viitsi edes laskea, vaikka teinkin sen kevyistä aineksista.

1316985.jpg

Aura-Omena-Kanakastike (3-4:lle)
400g hunajamarinoitua kanaa
1 sipuli
1-2 vihreää omenaa (Granny Smith)
1prk Floran Kevyt ja Paksu ruokakermaa (4% rasvaa)
100g sinihomejuustoa (minulla oli rasvapitoisuudelta 17%)
(ananasta)

Paista kanat ja sipuli pannulla, raasta omena ja lisää se muiden aineiden kanssa joukkoon. Anna kiehua kunnes sinihomejuusto on sulanut. Lisänä tummaa  kukkapastaa.

Arviointi: ****
Tajusin vasta, kun söin ruokaa, että ananas olisi ollut hyvä lisä. Minulla oli kaapissa vain punaisia omenoita ja niistä ei tullut tarpeeksi vahvaa makua. Seuraavaksi päiväksi sekoitin kastikkeen pastaan. Maut ehtivät tasoittua ja oli parempaa. Tätä ei tarvinnut paljoa syödä, kun oli jo ihan ähky.
    Kuulemma OIKEASTA (eli siitä hyvin rasvaisesta) aurajuustosta tulee parempaa. Tietenkin siitä tulee, mutta tytön täytyy ajatella linjojaan. ;)