Edellistä ruokaa syödessäni totesin, että nyt on aika pitää taukoa tomaatista. Ai että tämä maistui hyvältä.
Persikkainen Kanakastike (4:lle)
300g hunajamarinoitua kanaa
1sipuli
3 persikan puolikasta
1/2tl currya
1/2tl paprikamaustetta
1prk Floran Kevyt ja Paksu ruokakermaa (4% rasvaa)
Itselläni oli rintafileitä joten leikkasin niitä pienemmäksi. Paistetaan sipuli ja kana pannulla kypsiksi ja lisätään muut aineet. Tein kastikkeen seuraksi perunamuusia ja pakasteesta Aurinkovihanneksia.
Arviointi: Oli vaan niin hyvää. Suolan määräkin oli juuri sopiva. Huomenna teen kastikkeen seuraksi pastaa. Ruokakerma oli vähärasvaista, mutta se todellakin oli paksua eikä mitään maidonkaltaista litkua.
torstai, 31. tammikuu 2008
Kommentit