Tätä ruokaa syödessäni totesin, että tomaattipohjaiset ruoat riittävät tällä erää. Tarkoituksena oli tehdä minestronekeittoa, mutta kun aloin tehdä sitä, huomasin ettei minulla ole tarpeeksi vihanneksia pakkasessa. Koluttuani hetken kaappeja löysin kidneypapu purkin ja keksin etttä teen papupastakeittoa höystettynä kalkkunanakkien jämillä. Olen Italiassa syönyt papupastakeittoa ja se oli taivaallista. Lopputulos ei ollut keitossani todellakaan paras kulinaristinen saavutukseni, mutta kyllä nälkä lähti. En kuitenkaan aio tehdä tätä toista kertaa. =D Lupasin kirjoittaa tänne mokailuistakin, niin tässä se nyt on. Periaatteessa kyllä ihan jees, mutta joku tökki - ehkä se on tomaatti.

1237399.jpg

Papu-Pastakeitto/pata (3:lle)
1/3pss pastaa
1/2pss keittojuureksia
1l vettä
1prk kidneypapuja
1 kasvisliemikuutio
(suolaa)
2prk (pieniä) tomaattisosetta
1rkl ketsuppia
basilikaa
nakkeja

Keita pasta ja juurekset kypsäksi ja lisää muut aineet. Anna kiehua 5min.

Arviointi: Pasta imi itseensä niin paljon vettä että keitosta tuli patamainen. Luulen kylläkin, että näin se oli parempaa. Seuraavana päivänä tämä oli parempaa.