En ole kauheasti oikein päivitellyt tätä blogia syystä, että en kauheasti tee nykyään ruokia. Syön aina koulussa, niin ei tartte kotona tehdä ruokaa. Sitten jos syön kotona, niin yleensä lämmitän jotain valmista kuten pinaattikeittoa tai pelmeneitä. Sitten jos kerrankin teen oikeasti jotain ruokaa niin se on usein jotain peruskeittoa. Suurimmaksi osaksi olen kuitenkin leipä/jugurtti/puuro linjalla. Puuroa varten jääkaapistani löytyy 12erilaista hilloa, joten en tylsisty ihan helpolla. Uusin ostokseni taitaa olla IKEAn karviashillo ja Stockmannilta ostin mustiikasiirappia.

Jospa minuun keväämmällä iskisi taas kokkausinnostus... Kyllä mä koko ajan katselen uusia reseptejä ja selaan blogeja, mut en saa aikaiseksi, että kokeilisin niitä. Taitaa olla kevätväsymystä ilmassa.

Ai niin, lähden tammikuussa puoleksi vuodeksi Argentiinaan. Siellä minulla ei todennäköisesti tule edes olemaan keittiötä, mutta kuvailen valmiita annoksia tänne ja kerron millaisia ne pihvit oikeasti on ja kuina verisinä ne pitää syödä.

Lauantaina lähden kolmeksi päivää Budapestiin ja toukokuussa menen rentoutumaan tenttiviikkojen jälkeen Californian lämpöön.