Tein syntymäpäivilläni intialaista ruokaa. Minulla oli kahta eri kastiketta: Kana kormaa (vaihdoin lampaan kanaan ja näin ruoasta tuli huomattavasti nopeampaa tehdä) ja Kookoskastiketta. Lisukkeena oli jasmin riisiä, perussalaattia ja naan leipää, johon laitoin kurkumaa väriä antamaan ja sivelin runsaasti voita päälle ennen uuniin laittamista. Leipä taisi olla vieraiden suosikki.
Kookos-Kanakastike (4:lle)
400g hunajamarinoitua kanaa
2 sipulia
1prk kookosmaitoa
currya
chiliä
suolaa
Paista kananpalat ja sipuli, lisää mausteet ja kookosmaito.
Arviointi: ***
Äitini pyysi, että teen tästä mietoa ja mietoa se tosiaan olikin. Ei maistunut oikein miltään. Suuremmallla määrällä mausteita olisi ollut parempaa.
perjantai, 2. toukokuu 2008
Kommentit